Bataatti 'Juvel'

Tuote on tilapäisesti loppunut

18,95
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postipaketti, Kotipaketti, Lisäys olemassaolevalle tilaukselle, Lahjakortti sähköpostiin

Taimet saapuvat meille kesäkuun alussa!

Bataatilla on pitkänomaiset, epäsäännöllisen muotoiset mukulat, jotka voivat kasvaa hyvin suuriksi. Kuori on vaaleanruskea tai punertava. Malto on vaalea, keltainen tai kellanoranssi. Jauhoinen. Voidaan valmistaa samalla tavalla kuin keitinperunat, ranskalaiset perunat, perunamuusi, paistinperunat tai uunissa kypsennetyt perunat (esim. Täytetyt uunibataatit). Sisältää paljon tärkkelystä. Viihtyy lämpimässä, mullan tulee olla vähintään +7–8 asteista. Tarvitsee paljon vettä. Taimien juuria ympäröi multapaakku. Taimet istutetaan heti saapumisensa jälkeen sisälle odottamaan ulos istutusta. Kasvuaika n. 100 vrk. 

Tuotteen lisätiedot

Kylvöohjeet Istuta taimet heti, kun ne ovat saapuneet sinulle. Käytä esimerkiksi 12–15 cm:n ruukkuja ja lämmintä, vähintään 7–8-asteista multaa. Pidä taimia huoneenlämmössä ja multa kosteana mutta ei märkänä. Kasvata taimia ruukuissa siihen asti, kunnes myös avomaan multa on vähintään 7–8-asteista ja mielellään lämpimämpääkin. Viihtyy lämmössä ja lämpimässä maassa. Kastele alkukaudesta runsaasti. Lannoita perunan tapaan. Pidä multa mahdollisimman lämpimänä, myös viljelykauden lopulla, esim. peittämällä maa mustalla muovilla ja kasvi harsolla.
Sipulin koko ca 15 cm
Määrä pakkauksessa 10 taim.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Taimet ja juurakot
Powered by Powered by