Keltasipuli 'Stuttgarter' 500 g

Tuote on tilapäisesti loppunut

Ilmoita saatavuudesta
3,50
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postipaketti, Kotipaketti, Lisäys olemassaolevalle tilaukselle

 

Toimitukset alkavat viikolla 13. 

 

Kepa- eli ruokasipuli on tärkeä ruoka-aines. Se sisältää monia hyödyllisiä ravintoaineita kuten erilaisia antioksidantteja sekä valkuaisaineita. Lisäksi siinä on paljon kivennäisaineita, kuituja ja vitamiineja.

 

Keltasipuli 'Stuttgarter' on kestävä ja perinteinen lajike, joka sopii monenlaiseen käyttöön miedon ja maukkaan makunsa vuoksi. Hieman aikaisempi kuin keltasipuli ’Sturon’. Sipuli on litteänpyöreä ja sillä on hyvä varastonkestävyys. Sopii myös pakastettavaksi. 

 

Tuotteen lisätiedot

Kasvupaikka
  • Aurinko-puolivarjo
Kukinta-/korjuuaika Naattien kellastuessa heinä-elokuussa.
Riviväli 20 cm
Taimiväli 10 cm
Kylvösyvyys 3-4 cm
Kylvöohjeet Sipulit istutetaan toukokuun lopulla lämpimään maahan, aurinkoiselle paikalle niin, että kärki jää kunnolla näkyviin. Sipulit kannattaa liottaa ennen istutusta noin tunnin ajan 40 asteisessa vedessä. Liotus ehkäisee sipulin naattihometta. Paras kasvualusta on multava hiekkamaa. Istukasväli yleisimmillä sipuleilla on 5–10 cm, riviväli 20–30 cm. Kookkaimmilla lajikkeilla kannattaa käyttää suurempia välejä. Sipuli on huono kilpailija, joten kitkemisestä ja haraamisesta kannattaa pitää huolta.
Sipulin koko 21/24
Määrä pakkauksessa 500 g

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Istukassipulit
Powered by Powered by