1 - 1 / 64 tuloksesta

Siemenperuna Van Gogh 5 kg

Tuote on tilapäisesti loppunut

Ilmoita saatavuudesta
23,95
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postipaketti, Kotipaketti, Lisäys olemassaolevalle tilaukselle

 

Ennakkomyynnissä. Toimitukset alkaen vk 12-13. 

 

Van Gogh on ihanan jauhoinen, legendaarinen, herkkuperunalajike. Perunan malto on kauniin keltainen ja lajike on hyvin satoisa. Se sopii erittäin hyvin monipuoliseen ruoanlaittoon. Melko myöhäinen lajike. 

Van Gogh oli suosituimpia perunoita Suomessa noin 10 vuotta sitten, perunoiden kuninkaaksikin tituleerattu, ennen kuin sen tuotanto lopetettiin. Pitkän tauon jälkeen sitä on jälleen saatavilla. Van Gogh siemenperunaa tuotetaan nykyään kaukana muilta perunaviljelmiltä jotta kanta säilyisi mahdollisimman taudittomana. 

Tuotteen lisätiedot

Kukinta-/korjuuaika Satoa voi saada n. 10-14 viikon kuluttua istutuksesta.
Itämisaika Idättämällä siemenperunat lyhennät perunan kasvatusaikaa maassa. Varaa idätykseen lajikkeesta riippuen, 2-4 viikkoa aikaa. Idätys tapahtuu valoisassa, n. 8-15 asteessa. Valo pitää idut lyhyinä ja napakkoina, mikä helpottaa myöhemmin istutusta. Jos haluat nopeuttaa prosessia, voit ”herättää” perunat pitämällä ne lämpimässä paikassa muutaman päivän ennen sijoittamista valoon. Perunat voidaan myös esikasvattaa. Tällöin sirotellaan hieman multaa perunoiden päälle. Kun multa pidetään kosteana, peruna kasvattaa myös juuret. Näin saadaan kokonaiset taimet ulos istutettaviksi.
Riviväli 50-70 cm
Taimiväli 17-30 cm
Kylvösyvyys 8-10 cm
Määrä pakkauksessa 5 kg

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Siemenperunat, Hyötykasvit
1 - 1 / 64 tuloksesta

Powered by Powered by