Osterivinokas

Tuote on tilapäisesti loppunut

Ilmoita saatavuudesta
19,95
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postipaketti, Kotipaketti, Lisäys olemassaolevalle tilaukselle, Lahjakortti sähköpostiin

Ennakkomyynti alkaa 2.1.202 ja toimitukset viikoilla 11-13 tilausjärjestyksessä.

Kasvata itse osterivinokkaita ekologisissa oljissa. Pakkaus 28 x 18 x 9 cm, noin 7,5 l. Lisää vettä ja pidä noin 2 viikkoa 20–25 asteessa. Jatka kasvatusta sen jälkeen 10–15 asteessa päivänvalossa, ei kuitenkaan suorassa auringonvalossa. Ensimmäistä satoa päästään korjaamaan noin viikon kuluttua. Ei saa kuivua. Odotettavissa on 3 satoa, ja satokausi voi olla jopa 3 kk:n pituinen. 

Tuotteen lisätiedot

Kylvöohjeet Osterivinokkaan kasvattaminen Viljelmää voidaan varastoida 4–7 viikkoa +2–+5°C:een lämpötilassa. Todennäköisesti saat kuitenkin parhaan tuloksen, kun aloitat kasvatuksen mahdollisimman pian. Laatikko sisältää kasvualustapussin. Avaa laatikko ja katso, että kasvualusta on läpikotaisin valkoinen. Muussa tapauksessa, ennen kuin jatkat eteenpäin, sulje laatikko kartonkikannella (muovikantta ei enää tarvita) ja säilytä sitä 10–14 päivää 20–25 asteen lämmössä. Älä poista kasvualustaa muovipussista. 1) Kasvatus: Käynnistä viljelyprosessi tekemällä kasvualustan muoviin viitisen reikää, jotka ovat halkaisijaltaan noin 2–3 cm. Anna kasvualustalle sen jälkeen 2,5 dl vettä, niin että sen pinta kostuu. Pane kansi päälle ja anna seistä 20–25 asteen lämmössä. 2) Noin kahden viikon kuluttua alkaa näkyä valkoisia pahkuroita. Poista kansi ja paina laatikon jokaisesta neljästä kulmasta, jolloin sisälle jää noin 10 cm:n ilmatila. Poista kannessa oleva pyöreä luukku. Pane kansi takaisin laatikon päälle. Pidä laatikkoa 10–15 asteen lämmössä valoisassa paikassa mutta ei suorassa auringonvalossa. 3) Varmista, ettei kasvualustan pinta pääsee kuivahtamaan KERTAAKAAN. Kastele kasvualustaa suihkupullolla vähintään kerran päivässä, mutta älä liian märäksi. 4) Valkoisista pahkuroista kasvaa pieniä harmaapilkkuisia varsia ryppäinä. Jatka sienten päivittäistä suihkuttelua, niin että ne eivät kuivu. 5) Sienirypäs korjataan niin, että sitä vedetään ja väännetään samanaikaisesti. Varmista, ettei kasvualustaan jää yhtään sienimaltoa. Tämän jälkeen toimenpiteet toistetaan kohdasta 3 alkaen. Samasta kasvualustasta voidaan korjata satoa kolme kertaa. Yhteenlaskettu korjuuaika voi olla jopa kolme kuukautta. Aina kun aloitat kasvatuksen uudelleen, tee muovipussiin viisi uutta reikää. Käyttö: Leikkaa varret ennen käyttöä poikki 1 cm lakin alapuolelta. Varret ovat sitkeämpiä, ja niitä voi käyttää kastikkeisiin ja keittoihin. Onnea kasvatukseen ja hyvää ruokahalua!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Siitake
19,95
Herkkusieni ruskea
19,95

Selaa tätä tuoteryhmää: Sienten kasvualustat
Powered by Powered by