Liljatulppaani 'Merlot'

Tuote on tilapäisesti loppunut

Ilmoita saatavuudesta
8,95 €
5,37
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postipaketti, Kotipaketti, Lisäys olemassaolevalle tilaukselle, Lahjakortti sähköpostiin

Myöhäinen. Kun aurinko osuu terälehtiin, tämä tyylikäs, liljanmuotoinen tulppaani hehkuu kuin lasi punaista Merlot-viiniä. Kukkien voimakasta väriä korostavat kauniisti muiden kasvien valkoiset ja keltaiset kukat, oranssit ja limenvihreät sävyt toimivat sitäkin paremmin.

 

Liljatulppaanit ovat tyylikkäitä, usein korkeita ja siroja. Kukat ovat pitkät ja hoikat, ja suipot terälehdet taipuvat hiukan taaksepäin. Sopii sekä aurinkoiselle että puolivarjoisalle paikalle. Kukinta alkaa myöhään ja kestää kauan, varjoisammassa paikassa vielä kauemmin. Viihtyy hyvin monenlaisessa maassa, mutta jäykkää savimaata ja hiekkamaata pitää parantaa esimerkiksi turvemullalla. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sipuleiden tulisi istutuksen jälkeen saada 2-3 viikon ajan kehittää juuria ennen maan routaantumista. Sipulit saavat olla maassa ympäri vuoden, niin että sivusipuleita pääsee kasvamaan tulevan vuoden kukintaa varten. Tulppaaneja kannattaa lannoittaa esim. Luujauholla syksyllä ja verijauholla keväällä, heti kun lehdet alkavat nousta maasta.

Tuotteen lisätiedot

Kasvupaikka
  • Aurinko-puolivarjo
Kukinta-/korjuuaika touko-kesäkuu
Korkeus 50-60 cm
Sipulin koko 12/+
Määrä pakkauksessa 6 kpl

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Aurinkotulppaani
2,97

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Liljatulppaanit, Tarhatulppaanit, Tulppaanit, Syksyllä istutettavat -40%
Powered by Powered by