SuomeksiPå svenska       Etusivu  Toimitusehdot  Ota yhteyttä  Yritystiedot

Yritystiedot

Perustimme tämän perheyrityksen, koska olemme itse hyvin kiinnostuneita kasvien kasvattamisesta siemenestä. Olemme 30 vuoden ajan saaneet jokapäiväisen leipämme avomaaviljelystä ja taimikasvatuksesta. Erityisen innostuneita olemme aina olleet tavallisuudesta poikkeavista kasveista. Kun aikoinaan aloitimme kasvien viljelyn, maassamme tarjolla ollut siemenvalikoima ei ollut kovin suuri. Niinpä esimerkiksi ulkomaanmatkoilla etsimme aina erilaisten kasvien siemeniä.
1990-luvun alussa huomasimme, että
Henkilökunta
muiden kasvattajien kiinnostus tavallisuudesta poikkeavia kasveja kohtaan lisääntyi lisääntymistään, ja päätimme aloittaa niiden siementen postimyynnin. Vuodesta 1992 alkaen olemme myyneet sekä tuttujen että harvinaisten kasvien ja vanhojen perinnekasvien siemeniä ja sipuleita, yli 2000 eri lajia ja lajiketta. Joka vuosi julkaisemme suuren valikoiman uusia siemenlajeja sekä kattavan sipulivalikoiman.

Kaikki lajit on koeviljelty Pohjoismaissa ja todettu meillä kasvattamisen arvoisiksi. Siementoimitustemme mukana tulee aina perinpohjaiset kylvöohjeet.

Koska mielenkiintomme kohdistuu varsinkin erikoisiin kasveihin, valikoimassamme on monia sellaisia lajeja, joita ei ole myynnissä vähittäiskaupoissa. Näin harrastajakin pääsee kasvattamaan kaikenlaista jännittävää ja hyödyllistä.

Syyssipulivalikoima julkaistaan heinäkuussa, ja toimitukset alkavat syyskuussa. Valikoimassa on yli 250 kukkasipulia, jotka istutetaan syksyllä ja jotka puhkeavat kukkaloistoon seuraavana keväänä ja kesänä. Jaloritarinkukan ("amarylliksen") sipuleita aletaan toimittaa viikolla 42.

Maustevalikoimamme tarjoaa makuelämyksiä kaikkialta maailmasta sekä aloittelijalle että kokeneelle kokille. 250 erilaisen mausteen ja maustesekoituksen joukosta jokainen löytää varmasti suosikkinsa.

Perustamisvuosi 1992
Y-tunnus FI0871606-2

Suomennokset: Eija-Liisa Eriksson


Soliditet AAA
Copyright © info@exoticgarden.fi
WAD Technologies - Web Application Design