SuomeksiPå svenska       Etusivu  Toimitusehdot  Ota yhteyttä  Yritystiedot
0700008 - Seuraavia tuotteita löytyi:
Puutarhaperennat

Ks. myös otsikoiden ”Ikikukat”, ”Värjäys- ja kehruukasvit” ja ”Mauste- ja lääkekasvit” alta. Useimpien perennojen kasvattaminen siemenestä ei ole erityisen vaikeaa. Kylvö tapahtuu yleensä tammikuun ja myöhäissyksyn välisenä aikana. Valikoimassa on monia erikoisia kasveja, joiden taimia ei joko koskaan ole tai on vain harvoin myynnissä. Vyöhyke kertoo pohjoisimman alueen, jolla kasvi on kestävä. Usein pohjoisimmaksi vyöhykkeeksi on annettu vaihtoehtoja (esim. ”Vyöhyke 3-5”). Tämä kertoo siitä, että kasvin menestyminen riippuu pikemminkin kasvupaikasta ja suojaavan lumipeitteen paksuudesta kuin vyöhykkeestä. Toisin sanoen: kasvi selviytyy talvesta pohjoisempana hyvin ojitetussa maassa paksun lumipeitteen alla vähintään yhtä hyvin kuin huomattavasti etelämpänä, jossa talvi on lauha ja märkä. Jos vyöhykemerkintä puuttuu, kasvin menestymisestä maassamme ei ole riittävästi kokemusta. Älköön tämä pelästyttäkö Sinua kokeilemasta näitä kasveja.

Kulttuuriperintö-merkillä varustamme hyvin vanhat hyötykasvit, joilla on vanhoilta ajoilta säilyneitä ominaisuuksia. Luettelosta käy ilmi myös, kuinka vanhasta lajikkeesta on kyse.

TopLine-kasvit
ovat ainutlaatuisia, erityisen laadukkaita lajeja ja lajikkeita, joita pidetään erityisesti viljelemisen arvoisina.
Merkki:
Aurinko Aurinko Varjo Varjo PuolivarjoPuolivarjo

Kuva Tieteellinen nimi
Suomenkielinen nimi
Tuotenumero

Päivänsilmä 'Bleeding Hearts'

HELIOPSIS helianthoides var. Scabra
Päivänsilmä 'Bleeding Hearts'
0700008

UUTUUS 2019. Dramaattista loppukesän kukkaloistoa. Kukkien väri vaihtelee syvän pronssinoranssista tulipunaiseen. Tumman viininpunaiset kukkavarret muodostavat voimakkaan kontrastin vasten tumman mustanvihreitä lehtiä, joissa on myös punaisia sävyjä. Erittäin hieno kukkapenkissä ja leikkokukkana. Aikaisin kylvettäessä kukkii jo ensimmäisenä vuotena.Monivuotinen kasvi   Tuote on loppuunmyyty!

Korkeus
Itämisaika
Kylvöaika
Kukinta-/korjuuaika
Kasvupaikka
Vyöhyke
Määrä pakkauksessa
80 cm
10-30 vrk
Tammikuu-Toukokuu, Syyskuu-Marraskuu
Heinäkuu-Lokakuu
Aurinko
IV-V
10 siem
kpl

Soliditet AAA
Copyright © info@exoticgarden.fi
WAD Technologies - Web Application Design