SuomeksiPå svenska       Etusivu  Toimitusehdot  Ota yhteyttä  Yritystiedot
0999101 - Seuraavia tuotteita löytyi:
Muut vihannekset

Capsicumien, esim. chilipippurien, kohdalla vahvuus on ilmoitettu Craigin (Dremannin) asteikon mukaan, joka alkaa 0:sta (miedoin). Tulisin on 50 000. Vahvuus ilmoitetaan kasvin kuvauksen lopuksi, ja heti sen jälkeen ilmoitetaan, koskeeko vahvuus tuoretta (T) vai kuivattua (K) hedelmää. Hedelmä on kuivattuna yleensä 2-10 kertaa tuoretta vahvempi.

Kulttuuriperintö-merkillä varustamme hyvin vanhat hyötykasvit, joilla on vanhoilta ajoilta säilyneitä ominaisuuksia. Luettelosta käy ilmi myös, kuinka vanhasta lajikkeesta on kyse.

LUOMU-siemenet
(mauste- ja vihanneskasvien ryhmissä) ovat luonnonmukaisesti tuotettuja ja luomualan kansainvälisen kattojärjestön, IFOAM:n, rekisteröimiä.

Kuva Tieteellinen nimi
Suomenkielinen nimi
Tuotenumero

Maa-artisokka

HELIANTHUS tuberosus L.
Maa-artisokka
0999101

Kotoisin Pohjois-Amerikasta. Tuli Eurooppaan 1500-luvulla. Korkea ruohovartinen kasvi, jonka mukulat ovat turvonneita maavarsia. Mukulat sisältävät runsaasti inuliinia, ja niitä käytetään keittoihin, gratiineihin, muhennoksiin, patoihin, soseisiin jne. Mieto, makean kaltainen maku. Voidaan myös syödä raakana. Istutetaan keväällä tai syksyllä. Korjataan mahdollisimman myöhään syksyllä. Sis. N. 7-10 mukulaa. Toimitus v.13-15Monivuotinen kasvi   Tuote on loppuunmyyty!

Korkeus
Määrä pakkauksessa
200-300 cm
500 g
kpl

Soliditet AAA
Copyright © info@exoticgarden.fi
WAD Technologies - Web Application Design