SuomeksiPå svenska       Etusivu  Toimitusehdot  Ota yhteyttä  Yritystiedot
1606 - Seuraavia tuotteita löytyi:
Maistiaiset

Maistiaisten ryhmässä on uusia, syötäviä tuotteita pienissä pakkauksissa. Näin sinulla on mahdollisuus kokea uusia makuja ja löytää uusia lempikasveja, joita ehkä haluat myöhemmin kasvattaa itse.

Kuva Suomenkielinen nimi Tuotenumero

Tyrnihyytelö


Tyrnihyytelö
1606001

Oikea herkkujen herkku! Aivan ihana tyrnihyytelö, joka on tehty luonnonkauniin saaristomme villeistä tyrneistä. Tyrni on tupattu täyteen kaikkea hyödyllistä. Siinä on sekä C-vitamiinia että A-, E-, K-, B- ja B12-vitamiineja. Hyytelö sopii mainiosti juustotarjottimelle hyvien juustojen ja keksien seuraksi, paahtoleivälle tai korpun päälle, jäätelön tai jukurtin seuraksi ja ehdottomasti myös joulukalkkunan kanssa.  Tuote on loppuunmyyty!

Määrä pakkauksessa
285 ml.
kpl

Paholaisenhillo


Paholaisenhillo
1606002

Tuoksu, maku… mm! Paholaisenhillo on taivaallisen hyvää ja sopii kaikenlaisen ruuan kanssa. Syö sitä lihapadan, tacojen, lihapullien, hampurilaisen ja papupadan kanssa. Se sopii juustoille – esimerkiksi vuohen- ja homejuustolle – ja mihin vain! Sekoita hiukan paholaisenhilloa ranskankermaan, niin saat mahtavan makuisen dippikastikkeen. Keittiössä tarvitaan ehdottomasti paholaisenhilloa! Ainekset: tomaattimurska, paprika, hillosokeri, chili, valkosipuli, etikka, mustapippuri ja suola.  Tuote on loppuunmyyty!

Määrä pakkauksessa
285 ml.
kpl

Saaristolaisshotti


Saaristolaisshotti
1606003

Erinomainen, piristävä vitamiinipommi päivän alkajaisiksi vuoden ympäri! Mausteena terveellistä inkivääriä, kurkumaa ja pieni määrä hunajaa. Juoma on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka vahvistavat elimistön puolustusjärjestelmää ja parantavat ruuansulatusta. Ainekset: tyrnimehu, vesi, inkivääri, hunaja ja kurkuma. Säilöntäaine: atamon.  Tuote on loppuunmyyty!

Määrä pakkauksessa
350 ml.
kpl

Glögi


Glögi
1606004

Uusi, jännittävä glögi, joka on valmistettu tyrnistä ja maustettu sahramilla. Ulkolämpötila laskee ja illat pimenevät. Mikä onkaan kotoisampaa kuin lämmin, hyvänmakuinen glögi. Glögi on myös erinomainen pikkujoululahja ystävälle. Laimennetaan suhteessa 1 + 3. Ainekset: vesi, tyrnimehu, sokeri, kaneli, kardemumma, pomeranssinkuori, inkivääri, neilikka, sahrami, säilöntäaine.  Tuote on loppuunmyyty!

Määrä pakkauksessa
350 ml.
kpl

Soliditet AAA
Copyright © info@exoticgarden.fi
WAD Technologies - Web Application Design